, , ,   Почетна
  ЦЕНТАР ТРАДИЦИЈЕ И КУЛТУРЕ - "ВИЛА"
СКУД "Железничар"
Контакт
О нама
 
"Summertime" Koncert u Studiju M 2015.god
Aleksandra Krstić i Miloš Maksić


ALEKSANDRA KRSTIĆ je nakon osnovne i srednje škole u Nišu nastavila školovanje na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i Klagenfurtu, a vanredno se školuje na odseku za solo pevanje u srednjoj muzičkoj školi u Nišu i Novom Sadu. Bavi se mnogim žanrovima muzike od tradicionalne, klasične, jazz, pop i rock, a nastupa i kao solista sa horovima iz Niša, Novog Sada i Klagenfurta. Nastupala je širom Srbije i u inostranstvu: Austrija, Švedska, Italija, Poljska, Bugarska, Bosna i Hercegovina, Francuska, Rusija...

MILOŠ MAKSIĆ je student biologije na PMF - Novi Sad. Učio je klarinet u muzičkoj školi "Isidor Bajić" u klasi prof. Đure Petea, a svira i gajde, frulu i kaval. Član je Narodnog orkestra "Vila", ansambla "Etnopedia", orkestra braće Martić, hora Saborne crkve i hora "Iuventas". Nastupao je kao solista sa Narodnim orkestrom RT Vojvodine i sa Tamburaškim orkestrom "Vila".
Поштовани посетиоци,
на страницама овог сајта можете "осетити" српску традицију, културу и уметност са нама проживети дух Србије. Поред "живе" песме и музике, доступни су вам ауторски садржаји кореографа Милорада Лонића и музичког композитора и аранжера Ивана Сабо.
Кроз песму и игру >


Фолклорни ансамбл
Тамбурашки ансамбл
Дечији тамбурашки ансамбл
Народни оркестар
Хор "Вила"
Дечији хор "Вила"
Дувачки оркестар
Фламенко група "La Familia"
Камерни оркестар
Инструментални и вокални солисти
Школа народних инструмената
Студио за савремени плес
  Арсенин